DERMESTETIC – prima clinică de estetică și dermatologie din Curtea de Argeș!

Începând de ieri, Clinica Dermestetic, situată în Bulevardul Basarabilor, lângă Restaurantul Curtea Veche, și-a deschis porțile pentru toate doamnele și domnișoarele, dar și pentru domnii care vor să aibă grijă de aspectul fizic, să corecteze anumite imperfecțiuni sau să obțină sfaturi despre îngrijirea pielii.

Inaugurarea a avut loc marți, 3 august, iar gazdă a fost dr. Alexandra Maria Limbău, medic specialist Dermato-Venerologie și doctor în Științe Medicale. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, la acesta luând parte invitați de seamă din lumea medicală a urbei noastre, dintre care îi menționăm pe dr. Cornelia Bărbulescu, dr. Otilia Chipurici (Oncologie), alături de minunații săi părinți, dr. Xenia Georgiana Bălan (Urologie), Mihaela Pătroi (responsabil Mediu, Spitalul Municipal) și mulți alții.

Cu toții au remarcat bunul-gust cu care a fost amenajat interiorul clinicii, de-o eleganță aparte, cu finisaje moderne, cochete, calitative, alese cu grijă și pricepere, unde albul este predominant. Cu o investiție considerabilă în tehnologia și aparatura inovativă, Clinica Dermestetic devine casa frumuseții din Orașul Regal. Revenind la eveniment, organizarea a fost impecabilă, gazda ospitalieră, răsfățându-și invitații cu delicatese culinare, șampanie, iar la final, fiecare dintre cei prezenți a primit un cadou constând în produse cosmetice și pliante cu informații utile legate de ramura Dermato-Estetică. Ba mai mult, a fost organizată și o tombolă în urma căreia 5 norocoși au câștigat proceduri gratuite în cadrul clinicii.

Continuare articol

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *